Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 4-3-3

Ποιο κάτω σας παραθέτω τρεις αυτοματισμούς για το σύστημα 4-3-3.

 Σχ.1

Η Μπάλα ξεκινάει από τον Τερματοφύλακα σε ένα από τα δύο μπακ , στο σχ.1 ο Τ/Φ δίνει με τα χέρια  στο αριστερό μπακ και αυτός στον κεντρικό αμυντικό , το αμυντικό χαφ κάνει κίνηση για δημιουργία χώρου και ο δεξιός επιθετικός κάνει κίνηση προς το κέντρο όπου δέχεται την μπάλα από τον κεντρικό αμυντικό , παράλληλα ο κεντρικός μέσος κάνει κίνηση ξεμαρκαρίσματος που δέχεται πάσα από τον επιθετικό που με την μία κάνει κάθετη πάσα στον επιθετικό (κορυφή) που έχει κάνει διαγώνια κίνηση όπως επίσης έχουν κάνει ο δεύτερος μέσος και αριστερός επιθετικός για πιθανή πάσα.

Στην συνέχεια μπορείτε να προσθέσετε 2 αμυντικούς 1 χαφ για αντιπάλους και στην συνέχεια και υπόλοιπους αμυντικούς παίκτες.



Στο σχ.2 θα δίνεται μία άλλη παραλλαγή στην οποία έχει ενεργή συμμετοχή το αντίθετο μπακ από αυτό που θα δώσει την μπάλα ο Τερματοφύλακας στην οποία κινήται με overlaping και γίνεται κρυφός επιθετικός όπως και το ένα χάφ .

Πάντα μετά την εκπαίδευση κάθε αυτοματισμούς προσθέτουμε και αμυντικούς.


Στο Σχ.3 θα δείτε μια κίνηση του μπάκα που δέχεται πάσα από τον Τερματοφύλακα που συνεργάζεται με τον επιθετικό της πλευράς και κινήτε αφού οι συμπαίκτες του έχουν δημιουργήσει χώρο για σέντρα στην περιοχή όπως Σχ.3


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου